Simpozion international, organizat anual de catre Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Chimie si Petrochimie - ICECHIM

Programul simpozionului

PROGRAMUL STIINTIFIC al simpozionului va cuprinde:

COMUNICARILE ORALE
Prezentarile Comunicarilor Orale este recomandat sa se incadreze in 10-12 minute, luand in considerare si timpul alocat intrebarilor si discutiilor din sala. Ordinea prezentarilor, stabilita de catre Comitetul Stiintific, va fi conform Programului si Orarului.

POSTERELE
Posterele acceptate de Comitetul Stiintific (programate) se vor afisa de catre autori pe panourile amplasate in spatiul dedicat acestora . Pentru posterele selectate de Comitetul Stiintific se va putea face o mini-prezentare, care va dura 5 minute, inclusiv timpul alocat pentru comentarii si discutii. Autorii vor fi informati in timp util.
Formatul posterului este A1, landscape conform template. Prinderea posterelor se va face cu banda dublu-adeziva pusa la dispozitie de organizatori. Numarul din Program al posterului corespunde numarului inscris pe panou. Posterele se vor monta incepand cu data de 10 Octombrie 2018, ora 12:00. In functie de numarul posterelor acceptate este posibila programarea a 2 sesiuni de afisare a acestora.

PROGRAMUL si ORARUL se vor afisa la 5 (cinci) zile de la inchiderea inscrierilor.

EXPOZITII
Vor fi invitate firme/organizatii care sa se prezinte sau sa sustina prezentari in afara programului stiintific.